Webdesign bureau Nijmegen

Over ons

Wij zijn een Webdesign bureau die gevestigd is in Nijmegen en  gespecialiseerd is in het ontwerpen van professionele, creatieve doelen en klantgerichte websites. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw gehele huisstijl voor u te verzorgen.

Webdesign/webdevolopment

Webdesign bureau Nijmegen is een bureau dat websites ontwerpt, bouwt en beheert. Wij maken gebruik van de nieuwste en modernste technieken bij het bouwen van uw website. Wij werken niet met standaard templates zoals vele bedrijven dat tegenwoordig doen. Samen met u zorgen wij ervoor dat al uw wensen, zowel inhoudelijk als met het uiterlijk van de website volledig worden vervuld. Alles wat wij maken is op maatwerk en op wens van de klant gemaakt. Wilt u een nieuw webdesign en/of een website laten maken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de prijzen en diensten van ons webdesign bureau.

Webwinkel

In de afgelopen jaren is er een enorm groot opkomst geweest van webwinkels. De reden hiervoor is dat iedereen tegenwoordig een smartphone heeft en altijd met gemak online kan winkelen. Daarom biedt webdesign bureau Nijmegen op maat gemaakte webwinkel sites. Samen met u, de klant, zorgen wij ervoor dat uw droom webwinkel werkelijkheid wordt. Om ervoor te zorgen dat u overal en altijd gemakkelijk toegang heeft, maken wij de webwinkel compleet in het CMS(Content Management Systeem ). Vanuit het CMS kunt u zelf al uw in- en verkoop regelen en daarnaast ontvangt u van ons een persoonlijke login voor de webwinkel. Hierbij hoeft u zelf geen enkele kennis te bezitten van databases en programmeren, het systeem is erg eenvoudig.

SEO(Search Engine Optimalisatie)

Met een SEO website haalt u meer uit uw website. Met alleen een mooie en moderne website komt u wel ver, maar het kan nog veel beter. Search engine optimalisatie zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk wordt gevonden op het web. Er zijn miljoenen en miljoenen websites wereldwijd en daarom is het belangrijk dat uw website wordt gevonden en niet die van uw concurrent. Met de search engine optimalisatie komt u hoger in de zoekmachine resultaten en op die manier zult u makkelijk gevonden worden, wat uiteindelijk leidt tot meer klanten.

Doelgroep benadering

Om uw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken bied webdesign bureau Nijmegen een website totaalpakket aan Met het totaalpakket is uw website optimaal ingericht voor een goede vindbaarheid. Op deze manier beeft u bijna altijd garantie dat uw doelgroep op een gemakkelijke en gepaste manier word benaderd. Daarna zult u gemakkelijk te vinden zijn in allerlei zoekmachines, wat meer klanten oplevert. Uw doelgroep zal u probleemloos kunnen vinden en uw activiteiten en kwaliteiten herkennen!