Webdesign bureau Utrecht

Eigen webshop?

Dankzij de razendsnelle opkomst van smarthpnes en tablets in de afgelopen jaren is het online shoppen nog nooit eerder zo toegankelijk en gemakkelijk geweest. Om hierop in te spelen en klanten te helpen bij het opzetten en beheren van een eigen webshop biedt webdesign bureau Utrecht op maat gemaakte webshop sites. Samen met u, de klant, zorgen wij ervoor dat uw droomwebwinkel werkelijkheid wordt. Bij het maken van uw webshop maken wij gebruik van het CMS(Content Management Systeem ). Dankzij dit moderne systeem kunt u zelf al uw in- en verkoop regelen en de gehele webshop makkelijk beheren. U ontvangt van ons een persoonlijke login voor de webshop. Hierbij hoeft u zelf geen enkele kennis te bezitten van databases en programmeren, het systeem is erg eenvoudig.

Webdesign/webdevolopment

Jaren lang houdt webdesign bureau Utrecht zich bezig met webdevelopment en design. Wij ontwerpen, bouwen en beheren websites, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste en modernste technieken. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat u bij ons websites krijgt die van het hoogste niveau zijn. Wij werken niet met standaard templates zoals vele bedrijven dat wel doen. Wij zorgen ervoor dat wij samen met u al uw wensen, zowel inhoudelijk als met het uiterlijk van de website volledig worden vervuld. Alles wat wij maken zal op maat gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij een unieke en personelijke website tot leven brengen. Wilt u een nieuw webdesign en/of een website laten maken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de prijzen en diensten van ons webdesign bureau

SEO(Search Engine Optimalisatie)

Naast webdevolopment en design bied webdesign bureau Utrecht ook SEO (search engine optimalisatie) aan. Met SEO haalt u meer uit uw website. Met alleen een mooie en moderne website komt u wel ver, maar het kan nog veel beter. Omdat er tegenwoordig veel vergelijkbare concurrenten zijn, wilt u degene zijn die eerst gevonden wordt en niet uw concurrent. Met de toepassing van de SEO zorgen wij ervoor dat uw website heel snel en gemakkelijk vindbaar is voor bezoekers. U zult hoger op de zoeklijsten staan en eerder naar voren komen bij zoektermen. Op deze manier bent u gemakkelijk vindbaar, wat als resultaat heeft dat u meer bezoekers en klanten trekt en in een markt waarbij er zoveel concurrentie is kan SEO een belangrijke rol spelen.

Doelgroep benadering

Om uw erbij te helpen om zo goed mogelijk uw doelgroep te bereiken, biedt webdesign bureau Utrecht een website totaalpakket aan. Met het totaalpakket is uw website optimaal ingericht voor een goede vindbaarheid. Op deze manier heeft u altijd een voorsprong op uw concurrent en kunt u een goede band onderhouden met uw doelgroep. Ook blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste trends en wat er zich afspeelt in uw doelgroep.