fbpx

Gratis SEO analyse

Gratis SEO Analyse

SEO Analyse nodig?

Is uw website nergens vindbaar of niet hoog genoeg? Deze gratis SEO analyse helpt u aan duidelijke verbeterpunten en concrete tips. Het is verbazingwekkend hoeveel SEO optimalisatie kan bijdragen aan een hogere positie in Google. SEO staat voor Search Engine Optimization en maakt uw website beter vindbaar door zoekmachines door het toevoegen van metatags aan uw website.

Uiteraard komt er wel iets meer bij kijken, maar toch is de basis van SEO vrij eenvoudig. Uw site moet technisch op orde zijn, de inhoud van uw pagina moet aansluiten bij de zoekopdracht van de gebruiker en er moeten voldoende links naar uw website wijzen. Simpel toch? Of toch niet? Laat uw website gratis analyseren en u krijgt duidelijk antwoord op deze vraag!

SEO analyse factor 1: Techniek

Goede website en SEO techniek is essentieel. Zonder goede techniek, maakt u de kans dat uw website goed gevonden wordt flink kleiner. Een technische SEO analyse is daarom zeker van belang. Wat zijn technische checks? Hierna zetten we de belangrijkste op een rij:

Metatags

 1. H1 metatag
 2. H2 metatags
 3. H3, H4 en H5 metatags
 4. Meta description tag
 5. Alt tag

Techniek

 1. Tekst/html ratio
 2. Up-to-date software
 3. Veiligheid
 4. Snelheid
 5. Broken links
 6. 404 pagina’s

In onze gratis SEO analyse, scannen wij uw website op elk van deze factoren. U weet wat u moet verbeteren en u kunt direct aan de slag.

SEO analyse factor 2: Content

Zonder de juiste inhoud op uw website zult u niet snel gevonden worden. Content is king geeft Google aan. Schrijf gewoon goede content dus en uw website wordt goed gevonden. Maar wat is goede content? Die vraag is nog niet zo eenvoudig te beantwoorden. In onze SEO analyse doen wij u graag aanbevelingen over hoe u de content kan optimaliseren. Wij scannen uw website op:

 1. de juiste zoektermen
 2. de lengte van de tekst
 3. de kwaliteit van de tekst
 4. de zoekterm dichtheid
 5. gebruik van gerelateerde zoektermen en synoniemen
 6. leesbaarheid van de tekst

In onze gratis SEO analyse evalueren wij uw content en doen concrete voorstellen hoe u deze kunt verbeteren.[/vc_column_text]

SEO analyse factor 3: Links

Links zijn van groot belang voor de SEO en vaak van bepalend belang voor een hoge positie in Google. Links zijn hyperlinks op andere website die verwijzen naar uw website. Hoe meer links, hoe belangrijker uw website of pagina. Links kan je zien als stemmen. Heeft je website veel stemmen, dan is deze populairder en dat beloont Google met een hogere posities. Omdat dit dus is te manipuleren, heeft Google mechanismes in place om te voorkomen dat ‘slechte’ websites met veel links toch hoog in Google komen. Slechte links kunnen dus je website en positie in Google schaden. In onze SEO analyse scannen wij uw website op:

 1. aantal links
 2. kwaliteit van de links
 3. link diversiteit
 4. anchorteksten van de links

Na deze analyse weet u hoe u aan de slag kunt met linkbuilding. Dat is de activiteit waarmee u met links uw website posities kunt verbeteren.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Alhoewel u na ontvangst van de gratis SEO analyse zelf aan de slag kunt met het optimaliseren van uw website, is het ook mogelijk de zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan Webyours. Onze SEO specialisten nemen het werk en de analyse helemaal uit handen. U geeft aan op welke zoektermen u gevonden wil worden en wij doen de rest!

Gratis SEO analyse aanvragen

Laten we beginnen met de analyse van uw website. Ontvang deze SEO analyse volledig gratis. Pagina’s vol met SEO tips waarmee u direct aan de slag kan. Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en ontvangt van ons de gratis SEO analyse binnen 1 werkdag. Zonder verplichtingen dus echt gratis.

ja, ik wil graag meer informatie!