fbpx

Voor creatief webdesign ga je naar Webyours

webdesign

Webdesign maakt het verschil

Wil je voor je onderneming een website laten maken met een creatief webdesign? Of heb je gewoon een nieuwe goed vindbare website nodig die je zelf kunt bewerken? Webyours vertaalt je wensen voor online ondernemen naar een succesvolle website die bijdraagt aan de doelstellingen van je bedrijf. Bij ons mag je het complete online plaatje verwachten tegen een zeer schappelijk tarief. Als ontwikkelaar van de website voor je onderneming verzorgen wij zowel het webdevelopment als de technische en grafische vormgeving. Daarnaast kunt je bij ons ook terecht voor het technische deel van het verhaal, zoals de implementatie van je (nieuwe) website in WordPress en het onderhoud. Ga je met jouw bedrijf ook de concurrentie aan op de online markt met een opvallende website met relevante inhoud die klanten in elke browser goed kunnen vinden en die jij zelf makkelijk kunt bewerken? Onderstaand lees je meer over wat we als webdesign bureau op het gebied van websites voor je kunnen betekenen. Maar je kunt natuurlijk ook meteen bellen of mailen voor een afspraak met onze webdesign experts voor informatie en advies over je nieuwe website.

Waarom webdesign van Webyours?

Wij werken bij Webyours vanuit ons uitgangspunt dat elke ondernemer in het mkb recht heeft op een goed vindbare plek op het internet. Niet iedereen beschikt over de noodzakelijke kennis van de online wereld voor het bewerken van een website. Wij helpen je daar graag mee. Met die insteek zijn we in 2012 zijn gestart met webdesign bureau Webyours. Wij durven wel te stellen dat onze webdesigners echte professionals zijn en ook voor jouw organisatie de perfecte website kunnen ontwikkelen. Of je nu een eenvoudig webdesign zoekt, of juist een complex webdesign: wij bieden voor elk bedrijf een passende oplossing. Anno nu helpen wij als webdesigner ondernemers nog steeds met veel plezier aan een nieuwe website of met het bewerken van hun website. En dat wordt breed gewaardeerd! We zijn inmiddels gestaag uitgegroeid tot een middelgroot webdesign bureau met vele honderden klanten.

Webdevelopment en webdesign van vindbare websites

Tussen de webdesigners van webdesignbureau Webyours tref je geen bleke computernerds aan. Integendeel: wij zijn een webdevelopment en webdesign bureau met een enthousiast team van creatieve denkers en doeners. Voor onze medewerkers hebben het internet en de online mkb-wereld geen geheimen. Zodra het concept voor je website gereed is, gaan wij aan de slag met de technische realisatie. Dit betekent dat we je website in de steigers zetten en gaan bouwen. Door het gebruiken van de beste en nieuwste technieken – waaronder Javascript – zorgen we ervoor dat het resultaat perfect aansluit bij jouw doelstellingen. Met onze expertise van webdevelopment, websites en webdesign kun je er bij Webyours op rekenen dat je website met relevante inhoud vindbaar is in elke browser en daarmee zijn werk doet!

Kies ook voor webdesign dat werkt!

Het is dringen geblazen op het internet. Iedereen met een eigen onderneming wil met zijn website hoog scoren in de zoekmachines. Dankzij het innovatieve webdesign van Webyours is het al vele ondernemers en winkeliers gelukt om goed vindbaar te zijn in elke browser. Dat heeft uiteraard te maken met onze uitgebreide ervaring als webdesigner en webdeveloper voor het mkb. Juist in het Midden- en Kleinbedrijf heeft elke ondernemer zijn eigen unieke kwaliteiten om onderscheidend te zijn, ongeacht de branche. Die unieke aspecten zetten wij om en bewerken wij in een opvallend en goed webdesign dat werkt voor de websites die wij maken. Wij kunnen daarvoor ook je bestaande website voor je bewerken. Hoe kunnen wij je als webdesigner van dienst zijn? Je kunt bij ons in ieder geval rekenen op het volgende:

  • Wij maken voor iedereen geavanceerde techniek, zoals Javascript, gebruiksvriendelijk. Dat geeft je tijd en ruimte om je aandacht te richten op je bedrijf
  • Wij maken je bedrijf succesvoller met uitstekend webdesign en online marketing
  • Wij werken uiterst snel, zodat jij daarna nog sneller online zaken kunt doen
  • Wij zorgen dat je meer relevante klanten bereikt
  • Wij zorgen dat je de inhoud van je website eenvoudig zelf kunt bewerken en beheren
  • Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’

Dynamische website met duidelijke structuur

Voor het webdevelopment en het technische webdesign van websites zorgen we er met behulp van bijvoorbeeld CSS en Javascript voor dat de website een heldere en dynamische structuur en ontwerp heeft. Dat betekent dat we bij het webdesign sterk rekening houden met het surf- en zoekgedrag van de websitebezoekers. Een website is een interactief medium. De informatie die je op je website aan je bezoeker wilt tonen, moet aansluiten bij het zoekgedrag en de interesses van de bezoeker. Je kunt de bezoekers van je website op twee manieren door je site laten navigeren: met een duidelijke structuur, of met doorlinks op de verschillende pagina’s. Stap 1 voor een dynamische website is dus gewoon het toepassen van een logische opbouw (structuur). Van de bezoeker wordt immers verwacht dat hij of zij op links klikt, waardoor andere pagina’s verschijnen. Stap 2 voor een dynamische website is het toevoegen van technische elementen aan de site. Daarover hieronder meer.

Technische elementen toevoegen aan je website

Met behulp van bijvoorbeeld JavaScript kun je technische elementen aan je website laten toevoegen. Hiermee wordt de interactie met de bezoeker flink verhoogd. Je kunt daarbij denken aan eenvoudige toepassingen als veranderende knoppen en uitklapmenu’s, tot aan het aanbieden van spelletjes. Met de term dynamische website wordt meestal een interactieve website bedoeld met een interactieve weergave van de inhoud. Dat is een website met webpagina’s die meer bieden dan alleen foto’s, teksten en links: die webpagina’s nodigen uit tot meer interactie met de bezoeker. Zo kunnen we met Javascript ook eigenschappen als vorm, kleur en grafische weergave veranderen op basis van het zoekgedrag van de bezoekers.

Passende inhoud voor je bezoekers

Als je weet wie de bezoekers en/of klanten van je website zijn, of als je een doelgroep voor ogen hebt die je wilt bereiken, dan is het mogelijk om inhoud te maken voor verschillende bezoekersgroepen gebaseerd op het zoekgedrag. Wij kunnen het gedrag van de bezoekersgroepen meenemen als variabele in het technische ontwerp van de website. Daarbij moet je vooraf goed nadenken wat voor de verschillende webpagina’s relevante inhoud is voor elke bezoekersgroep en hoe de verschillende inhoud aangeboden moet worden. Vrees niet, wij kunnen je hierbij altijd adviseren. Het gepersonaliseerd aanbieden van inhoud (content) is mogelijk met een goed content management systeem (cms). WordPress is bijvoorbeeld zo’n cms. Hieronder lees je meer over ons dynamische webdesign in WordPress.

Top-website met WordPress

Iedereen verwacht tegenwoordig dat een fysieke onderneming ook een website of webwinkel heeft. Dat verwacht men dus ook van jouw bedrijf. Het is dus belangrijk dat die website ook helemaal up-to-date is volgens de laatste ontwikkelingen. Dat kun je aan ons gerust overlaten. Wij helpen je met die ontwikkelingen door het ontwikkelen van een goed webdesign. Wij maken je website tot een belangrijke marketingtool. Die website maken wij in WordPress.

De voordelen van wordpress webdesign

WordPress biedt vele voordelen. Het grote voordeel is dat je je website zelf eenvoudig kunt bewerken zonder een expert te zijn. De mogelijkheden voor je website zijn dus enorm. Het toevoegen en bewerken van teksten, afbeeldingen en video’s is eenvoudig. Aan de hand van plugins kunnen extra functionaliteiten, zoals een formulier of fotoalbum toegevoegd worden aan je website. Wij maken een WordPress website met een aansprekend design die je zelf makkelijk kunt bewerken en beheren. WordPress is standaard al goed vindbaar ingericht voor zoekmachines en biedt je de mogelijkheid om die vindbaarheid te optimaliseren in elke browser.

Webdesign uitbreiden met een webshop?

Een ander voordeel van een wordpress website is dat je deze eenvoudig kunt uitbreiden met een eigen webshop. Een webshop kan je als toevoeging op je webdesign laten maken. En dat is niet eens zo kostbaar. Het meest gangbare systeem is Woocommerce. Een eenvoudig te gebruiken webshop die als extra module op je website kan worden ingericht. Overweeg je ook een webshop te laten maken? Dan is een wordpress webdesign een goede basis.

Google waardeert responsive WordPress website?

Is je website nog niet geschikt voor mobiele apparaten, zoals smartphones, laptops en tablets? Een WordPress website heeft standaard een responsive design dat zich aanpast aan het device dat men gebruikt. En in elke browser. Daarmee doe je niet alleen je website bezoekers een groot plezier, maar vooral ook jezelf. En ook de Google zoekmachine waardeert die investering enorm. Sterker nog: Google geeft mobiel vriendelijke (lees: responsive) WordPress websites een hogere positie dan websites die alleen voor weergave een desktop computer geschikt zijn. Bovendien zijn ze op een smartphone volstrekt niet leesbaar. Potentiële bezoekers laten je website direct links liggen. Als ondernemer in het mkb of als zzp’er moet je voortdurend stappen vooruit durven zetten. Je bent dus eigenlijk wel verplicht om een WordPress website te laten maken. Dan heb je in Google al direct punten gescoord en is je website beter vindbaar. Bovendien is het zelf bewerken van je website kinderspel.

Webdesign nodig? Neem contact op met Webyours

Kunnen wij je bij Webyours helpen met het optimaliseren of bewerken van je bestaande website. Of heb heb je een compleet nieuw webdesign of dynamische website nodig? Laat het ons weten! Wij zijn het adres voor vooruitstrevend, webdevelopment, webdesign en goed vindbare websites. Je kunt contact met ons opnemen via het invulformulier op onze website en stel je vraag of dien een verzoek in. Bellen kan natuurlijk ook via 06 28 78 68 19, of stuur een e-mail naar sales@webyours.nl. Webyours is het maatwerk online webdesignbureau voor webdesign en met websitebouwers die mkb’ers helpen hun positie op de online markt te verstevigen!

ja, ik wil graag meer informatie!