fbpx

WordPress website laten maken

Wordpress website laten maken

Maatwerk WordPress websites met passende thema’s

Werk je als zzp’er of ondernemers in het mkb? Dan is het hebben van een goede WordPress website van zeer groot belang. Laat bij Webyours een WordPress website maken. Websites zijn steeds belangrijker als online marketingtool, als uithangbord en ook als webwinkel. Een slimme ondernemer die graag op internet de concurrentie aangaat, doet er verstandig aan om een goede en professionele WordPress website te laten maken die je makkelijk kunt bewerken. WordPress is een content management systeem waarmee je een goede website kunt laten bouwen. Dit cms stelt je in staat om je website goed te bewerken en onderhouden. Het is een koud kunstje om aanpassingen te doen. Een WordPress website laten maken door een extern bedrijf is een slimme keuze als je graag een mooi visitekaartje van je bedrijf wilt. Webyours kan voor elke zzp’er of ondernemer in het mkb in elke branche de perfecte WordPress website bouwen. Een WordPress website is handig in gebruik en zijn investering zeker meer dan waard. Bij Webyours helpen we je graag op weg.

WordPress website laten maken door Webyours

Het maken van een website is een tijdrovende bezigheid. En misschien ben je er ook niet heel goed in. Dan ben je er helaas onnodig veel tijd, omdat je allerlei valkuilen tegenkomt die je niet weet te omzeilen. Voor een ondernemer of zzp’er is het dan een een prettig idee als je het maken van een WordPress site kunt uitbesteden aan de experts van Webyours. Zij denken met je mee en nemen je het maken en bewerken van de WordPress website graag uit handen. Wil jij een wordpress website laten maken? Vraag het webyours!

WordPress is het meest populaire CMS

Bij Webyours maken we websites die goed vindbaar zijn. Het meest gebruikte content management systeem (cms) hiervoor is op dit moment WordPress. Wij maken professionele websites voor ondernemers daarom ook in de meeste gevallen meestal in WordPress. Wij bouwen dus websites die klaar zijn om gevonden te worden en die altijd beter presteren dan je vorige website. Bovendien is WordPress een zeer gebruiksvriendelijk cms waarmee je als gebruiker zelf eenvoudig de inhoud (content) van je website kunt bewerken en beheren.

WordPress thema’s die aan je wensen voldoen

WordPress thema’s zijn kant-en-klare WordPress website ontwerpen die speciaal ontwikkeld zijn voor dit populaire website cms. Met WordPress Thema’s (ook wel WordPress Templates genoemd) kun je een website laten bouwen die geheel aan je wensen voldoet. Er zijn premium thema’s die je voor een klein bedrag kunt kopen en bewerken. Er zijn vele honderden verschillende themes beschikbaar, elk voor een eigen branche of niche. Maar zijn ook gratis WordPress thema’s. Die hebben uiteraard hun beperkingen.

Om snel aan de slag te kunnen met het bewerken van je website, kunnen we het door jou gekozen thema alvast in WordPress installeren. Wij voorzien jouw nieuwe website van een sprekend design en huisstijl aan de hand van een van de thema’s. Bovendien kun je na oplevering je WordPress website gemakkelijk zelf bewerken en bijhouden Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of een advies wilt over een WordPress website laten maken.

Online vindbaarheid van een WordPress website

Je nieuwe site moet uiteraard voor meer bezoekers en meer klanten zorgen. Ook dat is een belangrijke reden waarom wij de meeste professionele websites maken in het WordPress CMS. Zoals eerder al aangegeven, is WordPress een zeer handig cms dat eenvoudig zelf te bewerken is en waarbinnen je eenvoudig veel standaard, en vaak gratis, functies kunt gebruiken. Dat verklaart ook de grote populariteit van WordPress als CMS voor je website. Ruim 45% van de websites wordt vandaag de dag al gebouwd in WordPress. Daarom hebben wij ons bij Webyours ook gespecialiseerd in WordPress als basis voor webdesign. De online vindbaarheid van een WordPress website is namelijk bijzonder goed. Een WordPress website zorgt alleen al voor 80 tot 90 procent van de vindbaarheid van je website in Google. Een WordPress website heeft:

 • Zoekmachine (Google) vriendelijke URL’s
 • Superkrachtige SEO-tools, zoals Yoast
 • Mogelijkheden om hem zodanig te programmeren dat Google ‘m beter kan vinden
 • Een goede structuur, waarmee hij overzichtelijk en makkelijk te bewerken is

Responsive wordpress website laten maken

In tijden waarin de ontwikkeling op internet razendsnel gaan, loop je de kans dat je binnen afzienbare tijd achter de feiten aanholt met je website. Wij zien op internet nog altijd veel websites die niet responsive zijn. Een responsive website is een website die zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop de site wordt vertoond. Hij vertoont je website op het formaat dat past bij de grootte van een smartphone, laptop, desktop of tablet. Als het nodig is worden foto’s en afbeeldingen vergroot of verkleind. Die hoef je niet apart te bewerken. Kortom: je website herkent automatisch de schermgrootte van het gebruikte apparaat en past de vormgeving van de website daarop aan. Een responsive website is super gebruiksvriendelijk.

Google waardeert responsive WordPress website?

Is je website nog niet geschikt voor mobiele apparaten, zoals smartphones, laptops en tablets? Dan is ons advies als volgt: investeer in een responsive website. Het goede nieuws is: een WordPress website heeft standaard een responsive design. Daarmee doe je niet alleen je website bezoekers een groot plezier, maar vooral ook jezelf. En ook de Google zoekmachine waardeert die investering enorm. Sterker nog: Google geeft mobiel vriendelijke (lees: responsive) WordPress websites een hogere positie dan websites die alleen voor weergave op een desktop computer geschikt zijn. Bovendien zijn ze op een smartphone volstrekt niet leesbaar. Potentiële bezoekers laten je website direct links liggen. Als ondernemer in het mkb of als zzp’er moet je voortdurend stappen vooruit zetten. Je bent dus eigenlijk wel verplicht om een WordPress website te laten maken. Dan heb je in Google al direct punten gescoord en ben je meteen beter vindbaar. Bovendien is het bewerken van je WordPress website kinderspel.

Waarom een WordPress website laten maken?

Hierboven hebben we uitvoerig uiteengezet dat het laten maken een WordPress website en verstandige keuze is. We hebben de voordelen hier nog eens overzichtelijk op een rijtje gezet. Met een WordPress website:

 • ben je verzekerd van een responsive design website
 • ben je lokaal zichtbaar voor je doelgroep
 • ben je als ondernemen goed vindbaar in de zoekmachines
 • is het bewerken en beheren van website zeer eenvoudig
 • breid je de website eenvoudig uit met een webshop

Maak direct een afspraak met Webyours of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor het laten maken van een WordPress website.

Nog hoger scoren in zoekmachines?

Met een WordPress website scoor je vanzelf al hoger in de zoekmachines dan met een standaard website. Om nog hoger te scoren moet je ook SEO (Search Engine Optimization) toepassen. Dat kunnen wij bij Webyours voor je doen. Door op de juiste manier belangrijke zoekwoorden te gebruiken en het opbouwen van links naar je website via andere websites zorgen we ervoor dat je WordPress website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines. Dit betekent dat je website zowel internationaal als lokaal beter gevonden wordt, doordat deze hoger in de zoekresultaten verschijnt wanneer mensen die belangrijke zoekwoorden intypen. Let op: zoekmachine optimalisatie is echt belangrijk! Niet iedereen beseft hoe belangrijk SEO is. Het zorgt er niet alleen voor dat meer mensen je website beter kunnen vinden, maar ook dat ze op de juiste pagina van je website terechtkomen. Wil je je bestaande website laten bewerken en optimaliseren, of wil je een nieuwe geoptimaliseerde WordPress website laten maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Webyours.

Waarom kiezen voor Webyours?

Het is dringen geblazen op het internet. Iedereen met een eigen onderneming wil dat zijn website hoog scoort in de zoekmachines. Dankzij het webdesign van Webyours is het al vele ondernemers en winkeliers gelukt om een goede plek te veroveren in de zoekmachines. Dat heeft uiteraard te maken met onze uitgebreide ervaring als webdesigner en WordPress websitebouwer voor het mkb. Juist in het Midden- en Kleinbedrijf heeft elke ondernemer zijn eigen unieke kwaliteiten om onderscheidend te zijn, ongeacht de branche waarin hij werkzaam is. Die unieke kwaliteiten vertalen en bewerken wij in een uniek, opvallend en goed webdesign voor een WordPress website die werkt! Wij kunnen daarvoor ook je bestaande website voor je bewerken. Hoe kunnen wij je als webdesigner van dienst zijn? Bij Webyours kun je altijd rekenen op het volgende:

  • Wij maken voor iedereen geavanceerde techniek gebruiksvriendelijk voor het bewerken van je website. Zo heb je tijd en ruimte om je aandacht te richten op je bedrijf
  • Wij maken je bedrijf succesvoller met uitstekende online marketing

Wij werken uiterst snel, zodat jij daarna nog sneller online zaken kunt doen

 • Wij zorgen dat je meer relevante klanten bereikt
 • Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’

Webyours is een webdesign bureau met een missie. In 2012 stelden wij ons ten doel om mkb’ers en zzp’ers met een WordPress website online beter vindbaar te maken. Daarmee voorzien wij in een grote behoefte. Sinds de start van ons webdesign bureau zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot bureau met honderden klanten.

Contact opnemen met Webyours

Kunnen wij je helpen met het maken van een nieuwe WordPress website of het optimaliseren en bewerken van je bestaande website? Wij adviseren je daarbij uiteraard uitgebreid bij het uitzoeken van de juiste WordPress thema’s. Wij zijn het adres voor uitstekend webdesign en goed vindbare WordPress websites. Je kunt contact met ons opnemen via het invulformulier op onze website en stel je vraag of dien een verzoek in. Bellen kan natuurlijk ook via 06 28 78 68 19, of stuur een e-mail naar sales@webyours.nl. Bij Webyours kunt je terecht voor het laten maken en bewerken van een WordPress website aan de hand van het door jouw gekozen WordPress thema.

ja, ik wil graag meer informatie!