fbpx

Mooie website laten maken? Webyours webdesignbureau!

Website laten maken?

Webyours: voor websites die gevonden worden!

Voor ondernemers is het hebben van een goede website van levensbelang. Websites zijn steeds belangrijker als marketingtool, als uithangbord en ook als webwinkel. Een slimme ondernemer die graag op internet de concurrentie aangaat, doet er dan ook verstandig aan om een goede website te laten maken. Een goede website is een website met een goed CMS en een website die goed gevonden wordt. Webyours kan voor elke ondernemer in elke branche in het mkb de perfecte website bouwen. Ook voor jouw bedrijf! Wil jij een website laten maken? Onderstaand lees je er meer over. Voor meer informatie over het laten bouwen van een website door Webyours kun je natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

Vindbare website laten maken voor mkb bedrijven

Webyours is een webdesignbureau dat het Midden- en Kleinbedrijf dat graag helpt stappen te maken met vindbare websites en webwinkels op internet. Wij maken betaalbare designs, verzorgen de implementatie van je website in WordPress en verzorgen het registreren van je domein, het onderhoud en de hosting. Dat alles doen we tegen zeer betaalbare tarieven. Iedereen verdient een onafhankelijke en autonome plek op het internet. Of dit nou een blog is, of de gehele infrastructuur van je onderneming; de controle hoort bij jou. Wij maken de geavanceerde techniek zo gebruiksvriendelijk mogelijk, zodat je deze zelf gemakkelijk kunt bewerken en jij je kunt focussen op je onderneming! Een website of webwinkel is meer dan een online brochure of alleen een mooi plaatje. Je website vormt de basis voor je online marketing. Voor de vindbaarheid in Google en voor het gebruik in social media zoals Facebook en Linkedin. Wij helpen je daarbij!

Werk 2x sneller

Als je internet gebruikt, heb je daar uiteraard een idee bij. Bij ons kun je websites of een webshop laten maken, groot of klein, voor elke branche. Bij Webyours bieden we je de slimme functies en snelheid die je nodig hebt om online je mannetje te staan en vindbaar te zijn tussen alle miljoenen andere websites en webshops. Als je bij Webyours een website laat maken, mag je erop rekenen dat deze voor je werkt. Wij zorgen ervoor dat je website supersnel wordt ingeladen en dat je bouncepercentage minimaal is! Met andere woorden: met onze websites werk je 2x sneller!

Goede website vergroot het succes van je bedrijf

Wij zorgen dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google zoeken en op Google Maps op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou. Je betaalt alleen voor de resultaten, wij werken op basis van No Cure No Pay. Met onze slimme, eenvoudige technieken kun je meer relevante klanten bereiken in Google. Bovendien helpen we je webshop steeds beter vindbaar te worden, zodat je meer resultaten haalt die voor je bedrijf van belang zijn.

Wat zijn de kosten van een website laten maken?

Wat kost het om een website te laten bouwen? Dat is misschien we de meest gestelde vraag die wij krijgen. Een logische vraag ook! Maar hij is niet eenvoudig te beantwoorden. We leggen hier uit waarom. De kosten voor het laten maken van een website zijn van diverse factoren afhankelijk. Wordt de website alleen Nederlandstalig of wil je dat hij ook in andere talen beschikbaar komt en ook vindbaar wordt? Hoeveel verschillende templates zijn er nodig om de website te bouwen? Dat hangt helemaal af van welke eisen je stelt aan je website. Zijn er voor het bouwen van de website koppelingen nodig met andere software? Heb je behoefte aan formulieren in de website? Denk daarbij aan een handig invulformulier voor klanten. Of wil je klanten vragen stellen over de geboden service van je bedrijf via een enquêteformulier. Wil je een gebruiksvriendelijke zoekfilter in je website, waarmee bezoekers met trefwoorden de inhoud van je website kunnen doorzoeken. Allemaal factoren die de kosten van het laten maken van een website beïnvloeden. Voor advies hierover en een eerste kostenindicatie kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven je een heldere uitleg een een vrijblijvend advies.

Wij maken websites die presteren

Wij maken websites die presteren! Het meest gebruikte content management systeem hiervoor is tegenwoordig WordPress. Wij maken professionele websites dan ook meestal in WordPress. Wij bouwen dus websites die klaar zijn om gevonden te worden en die altijd beter presteren dan je vorige website. Bovendien is WordPress een zeer gebruiksvriendelijk CMS waarmee je zelf eenvoudig de inhoud (content) van je website kunt bewerken en beheren. Wij beschikken over uitstekende referenties in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn maar eigenlijk door heel Nederland.

Online vindbaarheid van een WordPress website

Je nieuwe site moet uiteraard voor meer bezoekers en meer klanten zorgen. Ook dat is een belangrijke reden waarom wij de meeste professionele websites maken in het WordPress cms. WordPress is een zeer handig cms dat eenvoudig te bewerken is en waarbinnen je op eenvoudige veel standaard, en vaak gratis, functies kunt gebruiken. Dat verklaart ook de grote populariteit van WordPress als cms voor je website. Ruim 45% van de websites wordt vandaag de dag al gebouwd in WordPress. Daarom hebben wij ons bij Webyours ook gespecialiseerd in WordPress als basis voor webdesign. De online vindbaarheid van een WordPress website is namelijk bijzonder goed. Een WordPress website zorgt alleen al voor 80 tot 90 procent van de vindbaarheid van je website in Google. Een WordPress website heeft:

 • Zoekmachine (Google) vriendelijke URL’s
 • Superkrachtige SEO-tools, zoals Yoast
 • Mogelijkheden om hem zodanig te programmeren dat Google ‘m beter kan vinden
 • Een goede structuur, waarmee hij overzichtelijk en makkelijk te bewerken is

Responsive website laten maken?

In tijden waarin de ontwikkeling op internet razendsnel gaan, loop je de kans dat je binnen afzienbare tijd achter de feiten aanholt met je website. Zo zien we op het internet nog steeds veel websites die niet responsive zijn. Wat is een responsive website? Dat is een website die zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop de site wordt vertoond. Hij vertoont je website op het formaat dat past bij de grootte van een smartphone, laptop, desktop of tablet. Als het nodig is worden foto’s en afbeeldingen vergroot of verkleind. Kortom: je website herkent automatisch de schermgrootte van het gebruikte apparaat en past de vormgeving van de website daarop aan. Een responsive website is super gebruiksvriendelijk.

Waarom investeren in een responsive website?

Is je website nog niet geschikt voor mobiele apparaten zoals smartphones, laptops en tablets? Dan is ons advies als volgt: investeer in een responsive website. Daarmee doe je niet alleen je website bezoekers een groot plezier, maar vooral ook jezelf. En ook de Google zoekmachine waardeert die investering enorm. Sterker nog: Google geeft mobiel vriendelijke (lees: responsive) websites een hogere positie dan websites die alleen voor weergave een desktop computer geschikt zijn. Weet je niet of jouw website mobiel vriendelijk is? Test het hier! Bovendien zijn ze op een smartphone volstrekt niet leesbaar. Potentiële bezoekers laten je website direct links liggen. Met andere woorden: stilstand is achteruitgang. Als ondernemer in het mkb moet je slim zijn door voortdurend stappen vooruit te zetten. Je bent dus eigenlijk wel verplicht om een responsive website te laten maken. Dan heb je in Google al direct punten gescoord en ben je meteen beter vindbaar. De websites die wij maken bij Webyours zijn daarom altijd responsive. Doe er je voordeel mee!

Belang van een goede homepagina

Bij het bouwen van een website benadrukken we graag het belang van een goede homepagina. Op de homepagina verwelkom je de bezoekers, je geeft op de homepagina de belangrijkste informatie weer en je geeft je bezoekers een eerste indruk van je website, je bedrijf en wat je activiteiten zijn. Hoewel een groot deel van je bezoekers op je website binnenkomt via andere pagina’s op je website, is en blijft je homepagina een veelbezochte pagina van je website en een pagina waar veel naar gelinkt wordt. De homepagina is ook meestal het startpunt om door je website te navigeren. Het is dus belangrijk dat deze pagina goed werkt. Met een goed design van je homepagina, geef je op een gebruiksvriendelijke manier het best mogelijke beeld van je bedrijf.

Verander websitebezoekers in klanten

Het hebben van een website is voor elk bedrijf natuurlijk pure noodzaak. Potentiële klanten kunnen zo je bedrijf leren kennen en weten welke diensten je aanbiedt, en tegen welke prijzen en voorwaarden. Maar als je ook wilt dat ze contact met je opnemen, een aankoop doen of informatie aanvragen, is er meer nodig. Bovenstaande bereik je door bij het laten maken van je website zogenaamde landingspagina’s toe te voegen. Daarmee trek je de aandacht op producten of diensten in een bepaalde categorie of plaats naar je website of webshop. Bij het maken van webwinkels en websites schenken we daarom bij het webdesign zeer veel aandacht aan de zogenoemde conversie optimalisatie. Met conversie optimalisatie zorg je ervoor ervoor dat bezoekers sneller overgaan tot het opnemen van contact of sneller overgaan tot het doen van een aankoop. Je verandert hiermee je website bezoekers in klanten. Onderdelen van conversie optimalisatie zijn:

 • een overzichtelijke website met opvallende knoppen
 • heldere USP’s (Unique Selling Points) waarin je voordelen staan
 • laagdrempelige manieren om contact op te nemen
 • goede formulieren met een overtuigende call-to-action
 • snelheid en gebruiksvriendelijkheid van je website

Registreren van je domein

Voordat je een website kunt laten maken, heb je eerst een domein nodig. Met je domeinnaam maak je duidelijk wie je bent en wat je te bieden hebt. Het is daarom van belang dat je een passende en pakkende domeinnaam bedenkt voor je website. Dat wordt je internetadres. Maak het zo makkelijk mogelijk, zodat het goed te onthouden is. Op je eigen internetadres of domein kun je je website en je webshop laten bouwen. Via Webyours kun je je je domein laten registreren, zodat jij er de eigenaar van wordt.

Over Webyours

Bedrijven uit het Midden- en Kleinbedrijf uit het hele land weten Webyours al sinds 2012 te vinden. En dat is niet zonder reden. Wij zijn speciaal opgericht om mkb’ers beter vindbaar te maken op internet. En dat doen we met succes. Dankzij deze specialisatie zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot online marketing bureau met vele honderden klanten. Waarom kiezen zij allemaal voor Webyours? Zij zijn zeer tevreden over de service die wij standaard bieden:

 • Wij maken geavanceerde techniek uiterst gebruiksvriendelijk, zodat jij je aandacht kunt richten op je bedrijf
 • Met succesvolle online marketing vergroten wij het succes van je bedrijf als je zelf geen tijd, kennis of mensen hebt om de online marketing in eigen beheer te doen
 • Wij werken zeer snel, zodat jij daarna nog sneller online zaken kan doen
 • Wij zorgen ervoor dat je meer relevante klanten bereikt
 • Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’!

Wil jij ook een website of webwinkel laten bouwen door Webyours? Dan weet je zeker dat je website binnen afzienbare tijd gevonden wordt. Met onze websites werk je 2x sneller en verhoog je je omzet. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Website laten maken? Neem contact op met Webyours

Vergroot jij ook graag je online omzet? Breid je als ondernemer in het Midden- en Kleinbedrijf graag je online marketing activiteiten uit met een goed vindbare nieuwe website of een webwinkel? Webdesign bureau Webyours is het adres voor al je online marketing activiteiten. Neem contact met ons op via het formulier op deze website en stel je vraag of dien een verzoek in. Spreek je ons liever persoonlijk? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact met ons op via 06 28 78 68 19. Een e-mail sturen kan uiteraard ook via sales@webyours.nl. Ondernemers die graag online grote stappen willen zetten, laten hun website bouwen door Webyours, het fullservice online marketing bureau!

ja, ik wil graag meer informatie!