fbpx

Webshop laten maken? Verkoop je producten online!

Webshop laten maken

Webwinkel laten maken doe je bij Webyours!

Wil jij een webshop laten maken. Of heb je al een webshop, maar zoek je een partij om een nieuwe webshop te laten maken? Een goede webwinkel laten maken doe je bij Webyours. Voor de meeste ondernemers in het mkb is het laten maken van een online webshop van groot belang voor het aan de man/vrouw brengen van hun producten en/of diensten. Deze vorm van e-commerce (electronic commerce) is een onmisbare marketing tool geworden voor bedrijven die, naast hun fysieke onderneming, ook online handel willen drijven.

Een webwinkel wordt steeds belangrijker als marketingtool (lees: uithangbord) voor ondernemers. Ondernemers die graag op internet de concurrentie aangaan, doen er daarom verstandig aan om een goede webwinkel te laten maken. Een goede webshop heeft een gebruiksvriendelijk CMS en een website die goed gevonden wordt. Bij Webyours kun je voor elke bedrijfstak de perfecte webshop laten maken. Een goede webshop met snelle levering een handige betaalmogelijkheden wordt gegarandeerd gewaardeerd door uw klanten. Ook voor jouw bedrijf! Onderstaand lees je er meer over. Voor meer informatie over het laten maken van een webwinkel kun je natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

Vindbare website en webshop voor het mkb

Webyours is een webdesignbureau dat in 2012 is opgericht met als doel ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf online beter vindbaar te maken. Wij maken betaalbare website designs, verzorgen de implementatie van de website in WordPress en verzorgen het registreren van je domein, het onderhoud en de hosting. Dat alles doen we tegen zeer betaalbare tarieven. Naar onze mening verdient iedere ondernemer een onafhankelijke en autonome plek op het internet met zijn/haar website of webwinkel. Wij maken geavanceerde techniek zo gebruiksvriendelijk mogelijk, zodat je die zelf gemakkelijk kunt bewerken en jij je kunt focussen op je onderneming! Een website of webwinkel is meer dan een online brochure of alleen een mooi plaatje. Het is de basis voor je e-commerce. Voor de vindbaarheid in Google en voor het gebruik in social media zoals Facebook en Linkedin.

Onze webshops werken 2x sneller

Als je gebruik maakt van e-commerce, heb je daar uiteraard een idee bij. Bij ons kun je websites of een webshop laten maken, groot of klein, voor elke branche. Bij Webyours bieden we je de slimme functies en snelheid die je nodig hebt om online te kunnen concurreren en goed vindbaar te zijn tussen de duizenden andere websites en webshops. Als je bij Webyours een webwinkel laat maken, weet je zeker dat deze voor je werkt! Wij zorgen ervoor dat je website en webshop supersnel worden ingeladen en dat de bouncepercentage minimaal is! Met andere woorden: onze websites werken 2x sneller!

E-commerce verbeteren? Laat een goede webshop maken

Als je je e-commerce activiteiten een boost wilt geven, is het laten maken van een goed vindbare webwinkel noodzakelijk. Wij zorgen dat je klanten je webwinkel vinden als ze via Google Zoeken of Google Maps jouw producten of diensten zoeken Dat is een voordelig manier van e-commerce zakendoen. Je betaalt namelijk alleen voor de resultaten, wij werken immers op basis van ‘No Cure No Pay’. Met onze slimme, eenvoudige technieken bereik je meer relevante klanten via Google. Bovendien helpen we je steeds beter vindbaar te worden, zodat je meer resultaten haalt die voor je bedrijf van belang zijn.

Webshop laten maken in WordPress en Woocommerce

Als e-commerce ondernemer wil je uiteraard opvallen in vergelijking tot je concurrenten en ook voldoen aan de allerlaatste technische ontwikkelingen. Als je je webshop bij Webyours gaat laten maken, dan weet je zeker dat deze webwinkel van alle gemakken voorzien is. Ons team van designers realiseert e-commerce oplossingen die aansluiten bij jouw verwachtingen als ondernemer. Wij maken webshops met WordPress en de WooCommerce plug-in. Dit is wereldwijd het meest populaire e-commerce platform. De voordelen hiervan zijn onder andere de open source ontwikkeling van WordPress, de modulaire opbouw, de (veel gratis) beschikbaarheid aan functionaliteiten en toekomstige uitbreidbaarheid. Je kunt met dit systeem zelf producten toevoegen en je voorraden beheren. Het verzenden van je producten hoor daar uiteraard ook bij.

Koppel je webwinkel met betaalsystemen

Jij bepaalt hoe je klanten laat betalen! De webshop die je door ons laat maken, kunnen we koppelen aan de meest gangbare betaalsystemen. Je kunt je klanten dus laten betalen met bijvoorbeeld PayPal, iDEAL of creditcard. Vooruitbetaling of verzending onder rembours is daarbij ook mogelijk.

Voordelen van webwinkel in Woocommerce

Wat zijn de voordelen van een webshop laten maken in Woocommerce?

 • Kleuren aanpasbaar aan jouw huisstijl
 • Webshop op je eigen domeinnaam
 • Makkelijk content management systeem (WordPress)
 • Support via mail en telefoon
 • Koppelbaar met diverse betaalsystemen
 • Flexibiliteit
 • Responsive (mobiel vriendelijk)
 • Geschikt voor het aanbieden van downloadbare producten, waaronder E-books of muziek

Webshop op maat laten maken

Bij Webyours ben je aan het juiste adres voor je e-commerce activiteiten, zoals het laten maken van een webshop. We denken altijd met je mee en bieden je oplossingen op maat; of het nu gaat om het laten maken van een grote of kleine webwinkel, of dat je voor het eerst e-commerce activiteiten start of dat je al jaren online je producten en diensten verkoopt. Onze WordPress webshops zijn in de basis voorzien van de beste modules en koppelingen met onder meer ERP-systemen en plug-ins. Wij zijn creatieve denkers en doeners. Wij weten door onze jarenlange ervaring exact wat online werkt en wat niet.

Wat kost het om een webwinkel te laten maken?

De kosten voor het laten maken van een webwinkel zijn van diverse factoren afhankelijk. Wordt de webshop alleen Nederlandstalig of wil je dat hij ook in andere talen beschikbaar komt en vindbaar wordt? Het hangt dus helemaal af van de eisen die je stelt aan je webshop. Wil je bijvoorbeeld je klanten vragen stellen over de geboden service bij een aankoop met een enquêteformulier? Wil je een gebruiksvriendelijke zoekfilter in je webshop, waarmee bezoekers het assortiment kunnen doorzoeken. Voor advies hierover en een eerste kostenindicatie kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven je een heldere uitleg een een vrijblijvend advies.

Mobiele e-commerce: responsive webshop

Wellicht is het je zelf al opgevallen als je andere webshops bekeek. Sinds 2018 is het de ‘trend’ dat steeds meer mensen hun smartphone of tablet gebruiken voor het doen van online aankopen. Sterker nog: onder millennials is de smartphone zelfs het meest gebruikte online device en heeft daarmee dus de plek van de laptop en desktop ingenomen. Millennials zijn uiteraard de toekomst. Die groep wil je toch niet kwijtraken? Een responsive webshop laten maken is de enige oplossing om die groep kopers aan je te binden.

Waarom een responsive webwinkel laten maken?

We zien op het internet nog steeds veel websites en webshops die (nog) niet responsive zijn. Wat is een responsive webwinkel? Dat is een webshop die zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop de site wordt vertoond: dat kan dus zijn een smartphone, laptop, desktop of tablet. Als het nodig is worden foto’s en afbeeldingen vergroot of verkleind. Kortom: je website of webwinkel herkent automatisch de schermgrootte van het gebruikte apparaat en past de vormgeving daarop aan. Een responsive website of webshop is super gebruiksvriendelijk.

Responsive webshop is beter vindbaar

Met een responsive webshop doe je niet alleen je klanten een groot plezier, maar vooral ook jezelf. De reden: Google waardeert het enorm als je een responsive website of webshop laat maken. Google geeft mobiel vriendelijke websites en webshops een hogere positie dan webwinkels die alleen voor weergave een desktop computer geschikt zijn. Bovendien zijn de ‘oude’ websites en webshop op een smartphone volstrekt niet leesbaar. Potentiële klanten laten je webshop dan direct links liggen. Als ondernemer in het mkb moet je stappen vooruit zetten. Je bent dus eigenlijk wel verplicht om een responsive webshop te laten maken voor de optimale e-commerce. Dan heb je in Google direct punten gescoord en ben je beter vindbaar. De websites die wij maken bij Webyours zijn daarom altijd responsive.

Verander je website bezoekers in klanten

Het hebben van een goede webwinkel is voor elke mkb-onderneming natuurlijk pure noodzaak. Potentiële klanten kunnen zo je bedrijf leren kennen en weten welke diensten je aanbiedt en tegen welke prijzen en voorwaarden. Maar als je ook wilt dat ze contact met je opnemen, een aankoop doen of informatie aanvragen, is er meer nodig. Je bereikt daarom meer als je je website of webwinkel laat ondersteunen door zogenaamde landingspagina’s. Bij het maken van websites schenken we veel aandacht aan de zogenoemde conversie optimalisatie. Met conversie optimalisatie zorg je ervoor ervoor dat bezoekers sneller overgaan tot contact of aankoop. Je verandert hiermee je website bezoekers in klanten. Onderdelen van conversie optimalisatie zijn:

 • een overzichtelijke website met opvallende knoppen
 • heldere USP’s (Unique Selling Points) waarin je voordelen staan
 • laagdrempelige manieren om contact op te nemen
 • goede formulieren met een overtuigende call-to-action
 • snelheid en gebruiksvriendelijkheid van je website

Registreren van je domein

Voordat je een webshop kunt laten maken, heb je eerst een domein nodig. Met je domeinnaam maak je duidelijk wie je bent en wat je te bieden hebt. Het is daarom van belang dat je een passende en pakkende domeinnaam bedenkt voor je website. Dat wordt je internetadres. Maak het zo makkelijk mogelijk, zodat het goed te onthouden is. Op je eigen internetadres of domein kun je je website laten bouwen. Bij Webyours kunnen we je helpen om je domein te registreren, zodat jij er de eigenaar van wordt.

Over Webyours

Bedrijven uit het Midden- en Kleinbedrijf uit het hele land weten Webyours al sinds 2012 te vinden. En dat is niet zonder reden. Wij zijn destijds speciaal opgericht om mkb’ers beter vindbaar te maken op internet. En dat doen we met succes. Dankzij deze specialisatie zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot e-commerce en online marketing bureau met vele honderden klanten. Waarom kiezen zij allemaal voor Webyours? Zij zijn zeer tevreden over de service die wij standaard bieden:

 • Wij maken geavanceerde techniek uiterst gebruiksvriendelijk, zodat jij je aandacht kunt richten op je bedrijf
 • Met succesvolle e-commerce vergroten wij het succes van je bedrijf als je zelf geen tijd, kennis of mensen hebt om de online marketing in eigen beheer te doen
 • Wij werken zeer snel, zodat jij daarna nog sneller online zaken kan doen
 • Wij zorgen ervoor dat je meer relevante klanten bereikt
 • Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’!

Wil jij ook een website of webwinkel laten bouwen door Webyours? Dan weet je zeker dat je binnen afzienbare tijd gevonden wordt. Met onze websites werk je 2x sneller en verhoog je je omzet. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op met Webyours

Vergroot jij ook graag je online omzet? Breid je als ondernemer in het Midden- en Kleinbedrijf graag je e-commerce activiteiten uit met een goed vindbare nieuwe een webwinkel? Webdesign bureau Webyours is het adres voor al je online marketing. Neem contact met ons op via het formulier op deze website en stel je vraag of dien een verzoek in. Spreek je ons liever persoonlijk? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact met ons op via 06 28 78 68 19. Een e-mail sturen kan uiteraard ook via sales@webyours.nl. Ondernemers die graag online grote stappen willen zetten, laten hun webshop maken door Webyours, het full service e-commerce bureau uit Arnhem!

ja, ik wil graag meer informatie!