fbpx

Content Management Systeem

Het Content Management Systeem is het systeem waarmee u de inhoud van uw website eenvoudig kunt beheren. Voor de keuze van een Content Management Systeem (CMS), moet niet alleen gebruiksgemak bepalend zijn, maar ook het effect op zoekmachine optimalisatie.

Wat is een goed zoekmachine vriendelijk CMS Systeem?

Een goed CMS maakt uw website beter vindbaar voor zoekmachines. Voor zoekmachine optimalisatie is het belangrijke dat het CMS systeem alle onderdelen ondersteunt die voor SEO essentieel zijn. Met het CMS moeten in elk geval de volgende onderdelen per pagina te optimaliseren zijn:
[icon_list style=”star”]

[/icon_list]

Uiteindelijk zijn er wel meer factoren van belang voor de optimalisatie van uw website. In totaal onderkennen wij 240 factoren waarop uw website kan worden geoptimaliseerd.

Zoekmachine vriendelijk, gratis en gemakkelijk!

WebYours kan uw huidige website volledig omzetten naar het WordPress CMS systeem. WordPress is een open source CMS dat niet alleen eenvoudig is in het gebruik, maar ook gratis en uitermate zoekmachine vriendelijk. Door gebruik te maken van dit CMS bent u bovendien volledig onafhankelijk van uw webdesignbureau, omdat WordPress het snelst groeiende CMS is en er duizenden ontwikkelaars bekend zijn met het systeem.

Een uniek en professioneel webdesign

Het WordPress CMS stelt een aantal gratis ontwerpen beschikbaar, die in de regel niet voldoen voor een ‘eigen gezicht’.

Wilt u een eigen en uniek design voor uw website, dan is dat met WordPress echter ook goed mogelijk. Wij bieden u de keuze om uw huidige design over te nemen of uw bedrijf direct te voorzien van een nieuw en professioneel webdesign die ook nog eens goed gevonden wordt.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Graag geven wij u vrijblijvend advies over content management. Wij bieden u een CMS dat gratis en gemakkelijk te gebruiken is en waarmee u 100% onafhankelijk wordt van uw webdesign bureau. En dat niet alleen, het door ons gebruikte CMS is uitermate zoekmachine vriendelijk! Bel 065 – 092 95 77 of vul het contactformulier op deze website in.

ja, ik wil graag meer informatie!