fbpx

Wat is SEO Marketing en HOE zet je het in?

Responsive website

SEO Marketing

Tegenwoordig kan je het haast niet missen, SEO Marketing je ziet het bijna overaal in Google, Facebook, Linkedin, Twitter ect, overaal zie je advertenties of zoekresultaten gebaseerd op jou zoekopdrachten. Alle reclames worden natuurlijk betaald die staan altijd boven aan in de pagina, vervolgens krijg je SEO resultaten te zien.

Search Engine Optimization

Gaat over het optimaliseren je website het kan van je zelf zijn maar je kan het ook voor een klant van je zelf doen. Hier dien je aan SEO werken om je website vindbaar te maken in zoekmachines zo als Google of Yahoo dit zijn twee grootste markt houders, je website maak je vindbaar maar dan wel met je eigen zoekterm.

Als je als voorbeeld Google opent en je typt in “Schilder Arnhem” hier in krijg je SEO niet als eerst te zien, google toont altijd de betaalde zoektermen en vervolgens de organische resultaten. organische zoekresultaten zijn wel afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals: Toegankelijkheid, Content, On-Page SEO, en Off-Page SEO maar het is wel gratis en je dient echt je uiterst best er voor te doen om de juiste positie te behalen. Lees meer in ons blog “Complete SEO Gids

Wat je ook nog gaat zien is dat zoekresultaten in Arnhem anders zijn dan in Amsterdam. Google houdt het tegenwoordig in de gaten van uit welke locatie je aan het zoeken bent, dit kan je zien onder in je Google pagina. Zij meten wat je zoekt en hoe vaak je het doen verder zijn er nog veel punten maar daar gaan we het andere keer over hebben.

Wat is SEO Marketing en zet je het in?

Website te langzaam?

Het is erg belangrijk dat je website super snel is en binnen 1 seconden ingeladen is, en dan wel volledig. Hoe langer je server het over doet om je website in te laden des groter je kans is dat de bezoeker van je website af gaat. Ga zeker niet een goedkope hosting afnemen waar bij je gaat denken ooh het kost me maar paar euro per jaar. Een voorbeeld van GOEDKOPE HOSTING is Versio. Het is erg goedkoop maar nadeel is dat je op en omgeving terecht komt met 10 000 andere websites die je hele netwerk kunnen vertragen of zelfs tot leiden dat je website het niet meer doet.

Je kunt beter wat meer aan de kant leggen voor je website als je toch een ondernemer bent of als particulier geld hier mee wilt gaan verdiennen dan is het noodzakelijk om een super snelle server te nemen. Dit hoef niet duizend euros per jaar te zijn voor € 150,- euro per jaar heb je een snelle hosting. Voorbeeld van een betere partij die wel het goed voor elkaar heeft is Transip.nl wij hebben jaren lang een VPS pro van TransIp gebruikt en zijn tot heden super tevreden.

SEO Content

Hier kan je al niet zonder, het is technisch onmogelijk om überhaupt een positie te bereiken zonder je content. Het is niet het belangrijkste punt maar voor wel 50% speelt het een belangrijke rol in het vindbaar maken van je website. Wat je minimaal moet hebben is 400 worden dat is voldoende om je positie te kunnen bereiken. Het is verboden om de teksten te kopiëren van een andere website, wat wel mag is de tekst herschrijven hier voor wordt je door google niet gestraft.

Landing pagina schrijven?

Naast je hoofdpagina’s dien je ook nog een landing pagina te schrijven of laten schrijven wat je het makkelijkste vindt. Stel dat je 5 zoektermen hebt en je wilt op alle 5 gevonden worden. Het is onmogelijk als je alles op een pagina gaat schrijven hier voor mag je gebruik maken van een “LP” landing page. Een pagina waar op je bezoeker via google op beland, het opmaak van je LP is erg belangrijk. Vertel in het kort wat je bezoeker wilt weten en waar die naar op zoek is. Vergeet niet om gebruik te maken van afbeeldingen een afbeelding zegt meer dan duizend worden.

Maak geen gebruik van de afbeeldingen dat je zomaar random uit google download of van een website koopt, mijn advies is om altijd gebruik te maken van persoonlijke foto’s. Het spreek je klanten veel beter aan en geeft ook een stukje vertrouwen mee. Je klanten weten ook dan gelijk met wie ze te maken hebben. Want je eerste indruk is het belangrijkste term wat bepaalt of je klant met je contact opneemt of dat die verder gaat zoeken.

Links plaatsen (linkbuilding) Arnhem

Links plaatsen (linkbuilding)

Om je website belangrijk te maken dien je ook links van je website op externe websites en blogs te plaatsen. Je moet het zo zien hoe meer websites naar jou toe linken des belangrijker je website wordt. Het helpt ook veel als je blogs gaat schrijven en per een blogje een link naar je belangrijke landings pagina te linken. Die moet je dan ook wel beperkt houden, teveel links kan ook een negatieve effect hebben op je vindbaarheid.

Tip

Heb je zelf een website en wil je het graag vindbaar laten maken maar dan wel op basis No Cure No Pay? Ik kan je hier mee helpen bij ons betaal je alleen indien wij het resultaat bereikt hebben. Wij zijn een van de weinige dat op deze manier werken, je betaalt ons alleen op het moment waneer jij en jouw bedrijf geld mee verdienen. Wij investeren alle tijd en energie in uw website u dient ons alleen wat tijd te geven om de gewenste resultaat te bereiken. Stuur nu een mail naar sales@webyours.nl en ontvang gratis een vrijblijvend offerte op. En anders kunt u gelijk ook met ons bellen op 062 878 68 19

ja, ik wil graag meer informatie!